20 01, 2022

Il-Premju tal-Atlas Atleta Żagħżugħ/a tas-Sena: L-aħħar ftit ġranet ta’ votazzjoni

By |January 20th, 2022|0 Comments

Atlas Insurance flimkien mal-Għaqda Ġurnalisti Sport dan l-aħħar nedew il-votazzjoni uffiċjali onlajn għall-premju tal-Atlas Atleta Żagħżugħ/a tas-Sena. Il-pubbliku ġenerali fadallu biss ftit jiem sabiex jivvota lill-atleta favorit tiegħu. Il-votazzjoni qed issir permezz ta’ like,  kumment jew xi reazzjoni oħra fuq ir-ritratt individawli tal-atleta jew fl-album tal-finalisti li jidher fuq il-paġna ta’ Facebook ta’ Atlas Insurance: https://bit.ly/Youth-Athlete-2021. Il-votazzjoni onlajn bdiet fl-14 ta’ Jannar u tiġi fi tmiemha nhar il-Ħadd 23 ta’ Jannar. Ir-rebbieħa kollha tal-Atlas Atleta Żagħżugħ/a tax-Xahar fl-2021 huma eliġibli għal dan il-premju annwali. Il-voti mogħtija minn panel ta’ ġurnalisti se jġorru 60% filwaqt li l-voti tal-pubbliku se jġorru 40% tal-voti. Ir-rebbieħa tal-premju ta’ kull xahar matul is-sena 2021 u li issa qed jissieltu għall-premju annwali huma: Kayden Lagana (Tenpin Bowling) Francesca Curmi (Tennis) Mya Azzopardi (Għawm) Jeremy Zammit (Long Jump) It-tim nazzjonali Malti U-15 tal-Water Polo tal-Irġiel Sasha Gatt (Għawm) It-tim nazzjonali Malti U-17 tal-Water Polo tan-Nisa Zea Montfort [...]

20 01, 2022

Atlas Youth Athlete of the Year award: Few days left to vote!

By |January 20th, 2022|0 Comments

Atlas Insurance together with the Malta Sports Journalists Association have recently launched the official online voting for the Atlas Youth Athlete of the Year Award for 2021. The General Public has just few days left to cast their vote for their preferred athlete. Voting can be done by just leaving a like or reaction on the athlete's individual photo in the album of the finalists that can be found on the Atlas Insurance Facebook page here: https://bit.ly/Youth-Athlete-2021 The online voting which has been open since 14th January comes to an end on Sunday 23rd January. All winners from the 2021 ‘Atlas Youth Athlete of the Month’ Award are eligible for the yearly award. The accumulative vote coming from the panel of sports journalists will carry 60% of the total outcome whilst the popular public vote will carry the other 40% of the vote. The winners of the monthly award during 2021 [...]

11 01, 2022

Atlas Atleta Żagħżugħ/a tas-Sena 2021 – Votazzjoni Pubblika fuq Facebook

By |January 11th, 2022|0 Comments

L-Għaqda Ġurnalisti Sport u Atlas Insurance se jniedu uffiċjalment il-votazzjoni pubblika għall-Premju tal-Atlas Atleta Żagħżugħ/a tas-Sena 2021. Din il- votazzjoni se ssir bejn l-14 u s-26 ta’ Jannar 2022. L-atleti żgħażagħ li rebħu l-premju tax-xahar matul is-sena 2021 issa se jissieltu bejniethom għall-premju prestiġjuz annwali permezz tal-voti tal-panel ta’ ġurnalisti u l-voti tal-pubbliku ġenerali. Il-voti tal-ġurnalisti se jġorru 60% tal-votazzjoni filwaqt li l-voti tal-pubbliku ġenerali se jġorru 40% tal-vot li jkun jista’ jsir permezz tal-paġna fuq Facebook ta’ Atlas Insurance: https://www.facebook.com/atlasmalta/ L-atleti eliġibli għall- Atlas Atleta Żagħżugħ/a tas-Sena 2021 huma: Kayden Lagana (Tenpin Bowling) – Jannar Francesca Curmi (Tennis) – Frar Mya Azzopardi (Għawm) – Marzu Jeremy Zammit (Atletika Long Jump) – April & Lulju Malta U-15 Team Nazzjonali waterpolo irġiel– Mejju Sasha Gatt (Għawm) – Ġunju Malta U-17 Team Nazzjonali waterpolo nisa – Awwissu Zea Montfort (Għawm Artistiku)– Settembru Lijana Sultana (Squash) – Ottubru Matti Satariano (Darts) – Novembru [...]

11 01, 2022

Atlas Youth Athlete of the Year 2021 – Public Voting on Facebook

By |January 11th, 2022|0 Comments

The Malta Sports Journalists Association and Atlas Insurance will officially launch the public voting for the Atlas Youth Athlete of the Year Award 2021 between the 14th–26th January. The young athletes that have claimed the monthly award during 2021 are now eligible to compete for the prestigious yearly award with a combined vote by the panel of journalists and the public. The journalists’ vote will carry 60% of the total outcome whilst the popular public vote will carry the other 40% of the vote that has been launched on the official Facebook page of Atlas Insurance: https://www.facebook.com/atlasmalta/ The eligible athletes for the Atlas Youth Athlete of the Year Award 2021 are: Kayden Lagana (Tenpin Bowling) – January Francesca Curmi (Tennis) – February Mya Azzopardi (Swimming) – March Jeremy Zammit (Long Jump) – April & July Malta U-15 Men’s Water Polo National Team – May Sasha Gatt (Swimming) – June Malta [...]

Title

Go to Top